de Talentoloog
Esther Steijger – Timmermans

de Talentoloog
Esther Steijger-Timmermans

De naam de Talentoloog voor mijn bedrijf heb ik bedacht om uit te leggen waarmee ik me dagelijks bezig houd en dat is met het talent van anderen.

Ruim 20 jaar begeleid ik dagelijks mensen met loopbaanvragen en vragen rondom persoonlijk keuzes in leven in combinatie met werk. Talenten zien, benutten en versterken, daar loop ik warm voor. Ik maak er een sport van om in alles een talent te zien en deze te benoemen. In zowel je goede kanten als je schaduwkanten liggen je talenten. Wat kun je er vervolgens mee in je leven en in je werk? 

Deze antwoorden vinden we met inzet van methodieken die bij jou passen. Ook heb ik jarenlang organisaties geholpen mensen te werven. Doordat ik beide kanten van de arbeidsmarkt goed ken, dus ook de werkgeverskant, help ik je graag met de juiste tips en tricks door sollicitatieprocedures heen. Solliciteren hoeft namelijk geen eenzaam en zwaar proces te zijn.

Een belangrijke drijfveer voor mij is dat jouw talentenwijsheid is vergroot samen met jouw zelfcompassie, iedere keer als jij mijn praktijk verlaat!

Meer over mij weten?

Partners

Partners

Femke van Voorthuizen

Visualizeur

Meest creatieve beelddenker en tekenaar die ik ken; slim, to the point, goudeerlijk en vol humor.

Zo heb ik Femke leren kennen als collega en als mens. We werken nog steeds graag samen, maar nu als ondernemers, bij het geven van trainingen. We ontwerpen en tekenen workshops en inspiratiesessies, die aansluiten op de vraag van onze opdrachtgevers. Ook kun je bij Femke terecht aan het einde van een coachingtraject voor het visualiseren van je eigen Persoonlijke Missie. Want zoals Femke het zegt: ‘Als je het nog niet kunt tekenen, is het nog niet concreet genoeg’.

Meer over Femke weten?

Liëlle Holman

On-Steets

Jobhunter, netwerker en matchmaker pur sang!

Als je hulp kunt gebruiken bij het ontwikkelen van netwerkvaardigheden kun je bij Lielle terecht. Ook opent Liëlle voor jou deuren bij bedrijven waarmee je graag in contact komt. Ze heeft een grote fun & gunfactor en een zeer positieve levenshouding, waarbij ze oprecht contact maakt met anderen. In de regio Haaglanden daarom een graag geziene gast op netwerkbijeenkomsten.

Meer over Liëlle weten?